L’INAP publica una previsió de places de nou ingrés i promoció interna, així com possibles dates de realització dels exàmens

L’INAP ha elaborat i publicat a la seva pàgina web. un calendari orientatiu dels processos selectius que tenen previst convocar el 2022, amb una estimació del nombre de places, per accés lliure i promoció interna, data aproximada de la convocatòria, data aproximada del primer examen i lloc de celebració. Al qual podeu accedir a través del Calendari d’oposicions 2022.

Més informació…

Des de CCOO us ajudem en la preparació d’aquestes oposicions, mitjançant els convenis que hem subscrit amb diferents acadèmies, amb les condicions més avantatjoses per al conjunt de l’afiliació i així pugueu triar la que més s’adapti a les vostres necessitats, entre les diferents modalitats dels cursos que s’ofereixen, que a continuació detallem amb els corresponents enllaços:

Cossos, Escales i categories professionals de l’Administració General de l’Estat, (inclosos: Cos Tècnic d’Hisenda, Agents d’Hisenda Pública i personal del Conveni Col·lectiu de l’Agència Tributària):

FOREM.
Editorial MAD.
Centre d´Estudis ADAMS.
PROSULTING.
OPONLINE S.L.
FORMAR-TE.

Cossos del Servei Vigilància Duanera de l’Agència Tributària:

CESMAGA.